søndag 22. november 2009

Hurra!

Det snør i dag!! Så da er det større sjanser for at du får adventssnø Lisa! Nå utover dagen har det blitt mildt da, men jo mer som kommer, jo mindre sjanse er det for at det blir borte på en uke, ikke sant!?
Akkurat nå er det mørke skyer, og det ser ut til at det blir mer nedbør. Med 1,5 varmegrad er det jo en stor risiko for at den nedbøre kommer ferdigmåket.
Nå har jeg laget middag etter forsvarets kokebok igjen. Kjøttkaker, julepølse, poteter og grønsaker. Skjønner ikke at det er mulig og glemme at når man bruker forsvarets kokebok, så må man tenke på at når det står: Man tager så til en infanteribataljon, så er det litt mye til en familie, selv om vi er 3 voksne (Christoffer spiser for en voksen) og to barn. En norsk ifanteribataljon er mellom 500-800 personer! Men det er fort gjort å glemme sier jeg bare! Så da blir det julemiddagmasserartmat i morgen tenker jeg! I sted, da jeg kikket på temperaturmåleren sa den 1,5, det er ca 10 minutter siden. Nå er det 5,6!! What. Har noen satt på en varmeovn ute her eller? Det gikk kjapt. Huff, nå som snøen lå så hvit og fin.. Ja ja, bedre lykke neste gang!
Har tatt bilder av gutta i dag, så legger inn de senere! Ha en fin dag alle sammen, med eller uten militære kokebøker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar