tirsdag 17. november 2009

Hei

Alma liker ikke regn. Det er nå bekreftet! Som dere skjønner, regner det her i dag, og Alma hadde ikke lyst til ut. Hun satt på trappa, jeg gikk, hun satt, og hun satt. Men til slutt måtte hun jo bare, fordi enkelte ting må jo ut. Heldigvis er hun veldig flink til å gjøre sine ting ute! Overraskende kjapt har hun blitt 95% husren. Henrik har litt problemer med å se hennes behov, så da kan det være en skvett på gulvet, men det er skjelden.
Ellers trives hun bra. Chevy fortsetter sin rolle som leke-onkel. Han er faktisk mye mer tolmodig en jeg trodde han kom til å være. Maja nærmer seg, men må fortsatt ha litt "surebærte" fakter igjen. Emil, tja han er litt merkelig. Han later rett og slett som om Alma ikke er der. Om hun henger i pelsen hans sitter han fortsatt og ser majestetisk ut, og har hverken sett eller hørt.
I kveld er det trening i HHK. Det regner, men likevel må man vel ta en liten økt. Utstillingen for Embla nærmer seg jo raskt. Blir gøy det tror jeg. Og kanskje går det bedre en fryktet?

1 kommentar:

  1. Kan gå begge veier med den utstillingen. Men gøy skal vi vel greie å ha det lell ;-)

    SvarSlett